Verslag Ajax - Feyenoord

Zondag 7 Februari 2016
Amsterdam Arena

ajax-team-mediumOp pad met Young Connect door Kasper Batterink

Ik ben in de laatste Jaren met enige regelmaat naar de Arena geweest om wedstrijden te kijken van mijn favoriete voetbalclub Ajax. Zondag 7 februari is dit weer gebeurd, dit keer naar de Klassieker met de geweldige collega’s van Young Connect. Ik kan met recht zeggen dat dit de mooiste ervaring was die ik heb gehad in de Arena. Ten eerste omdat de Klassieker een unieke sfeer geeft, maar ook dankzij de goede organisatie.

Het begon allemaal met een tip van een collega om me in te schrijven voor Young Connect. Hij had gezien dat er kaarten voor de Klassieker geregeld waren, waarbij we ook nog wat te eten en te drinken voor- en achteraf zouden krijgen. Dit klonk mij natuurlijk als muziek in de oren, dus ik heb me direct ingeschreven.

Na de inschrijving kreeg ik uiteindelijk een mailtje met daarin een enthousiaste uitnodiging, waarbij er ook nog eens een parkeerkaart zat, alles leek dus echt tot in de puntjes geregeld. Een paar dagen laten kregen we nog een extra verassing, we waren op de dag van de wedstrijd vanaf 11 uur welkom voor een brunch. Ik mocht zelfs een introduce meenemen, dus heb ook een vriend blij kunnen maken met dit prachtige arrangement.

Op de dag van de wedstrijd kwamen we aan bij de hoofdingang van de Arena. ajax-kok-medium

We voelden ons direct erg welkom en we mochten naar een mooie sponsorruimte. In deze ruimte kregen we een hapje en een drankje en konden we gezellig kletsen met collega’s. Voor de brunch mochten we vervolgens doorlopen naar een klein deel van de ruimte, waar netjes gedekte tafels stonden en een grote tafel met zo op het oog al heerlijke hapjes. Achter deze tafel stond een kok die ons vertelde wat er allemaal op tafel stond. Van heerlijke salades tot een goed stuk vlees, er was voor ieder wat wils. Toen we net lekker zaten te eten, kwamen de obers aan met een goede fles wijn, maar ook een biertje was natuurlijk beschikbaar.

Met onze buiken vol mochten we eerst op de tribune het prachtige afscheid van Johnny Heitinga bijwonen, waarna het dan tijd was voor de wedstrijd. Het was zeker niet de beste wedstrijd die ik ooit heb gezien, maar jongens wat was het spannend! En als die goals dan vallen is het natuurlijk prachtig  dat je staat te juichen en schreeuwen met collega’s die je tot die dag niet eens kende. Na het laatste fluitsignaal was er vooral een zucht van verlichting, de 2-1 overwinning was binnen!

Al met al was het een heerlijke dag, waarbij het vooral erg leuk was om in de sfeer van zo’n dag kennis te maken met collega’s van allerlei verschillende afdelingen binnen de bank. We werden ook heel goed opgevangen door Linda de Jong van Young Connect. Zij gaf aan dat ze nog veel meer leuke dingen gaan organiseren. Ik ga het in ieder geval scherp in de gaten houden en adviseer al mijn collega’s om hetzelfde te doen!